## **Science Reconnect 2016**

Date: Wednesday 9 November 2016

Time: 5:30pm to 8pm (5:30pm for 6pm start)

Venue: UTS City Campus, Building 10, Level 7 Aerial Function Centre

## Program:

| Time                           | Activity   | Presenter   |
|--------------------------------|--|---|
| 5:30pm – 6pm<br><i>30 mins</i> | Arrival & Registrations – Building 10, level 7                         |   |
| 6:00 – 6:05pm<br>5 mins        | Introductions & Welcome  | Professor Graham Nicholson UTS Science Associate Dean (International & External Engagement)           |
| 6:05 – 6:10pm<br>5mins         |  | Professor William Purcell  Deputy Vice-Chancellor and Vice- President (International and Advancement) |
| 6:10 – 6:15pm<br><i>5min</i> s |  | Professor Judith Smith  Dean of UTS Science   |
| 6:20 – 6:45pm<br>25 mins       | Guest Speaker  | Kim McKay AO CEO and Director of the Australian Museum and a UTS Luminary                             |
| 6:45 – 7:00pm<br>15 mins       | Opportunities to Reconnect  Lucky door prize winners will be announced | Professor Graham Nicholson  UTS Science Associate Dean (International & External Engagement)          |
| 7:00 – 8pm<br><i>45min</i> s   | Drinks & Networking  |   |
| 7:15 – 8pm                     | Tour of Science Facilities   |   |